Politie houdt zes verdachten aan en doorzoekt dealpand

donderdag 25 april 2013

Kerkrade - Woensdagavond heeft de politie in totaal zes personen aangehouden. Ook heeft ze een woning doorzocht aan de Heerlenersteenweg in Kerkrade. Daar werd drugs, versnijdingsmiddel en ruim ? 6000,- aangetroffen.

Agenten zagen woensdagavond een auto rijden in Heerlen. Hetkenteken hiervan was bij hen bekend in verband met mogelijke drugsoverlast.Gezien werd dat de bestuurder naar het adres aan de Heerlenersteenweg reed, eneven later weer vertrok. Omdat vermoed werd dat er drugs was gekocht, werd deauto op de Kerkraderweg aan de kant gezet. En van de inzittenden, een man (24)uit Heerlen, vluchtte en gooide tijdens zijn vlucht een zakje met 6 gram heroneweg. Hij werd even verderop alsnog aangehouden en had nog 3 gramversnijdingsmiddel bij zich.

De drie andere inzittenden werden ook aangehouden. Zij zijn 18, 19 en 20 jaar enkomen uit Voerendaal. Twee van hen hadden een kleine hoeveelheid hennep bijzich, de derde had 8,5 gram herone bij zich.

In de woning aan de Heerlenersteenweg trof de politie een man (30) aan en driekinderen. Later kwam de vrouw des huizes binnen en ook zij werd aangehouden. Dekinderen werden ondergebracht bij familie. De politie verdenkt het tweetal vandealpraktijken. In de woning werd ruim 40 gram cocane en zo'n 200 gramversnijdingsmiddel aangetroffen en ruim ? 6000,- in kleine coupures.BVH 2013042600

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vaals | 112 alarmeringen Vaals | Goedkoop Tanken in Vaals | Supermarkten in Vaals | Weerbericht Vaals