Vaals | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Aanhoudingen voor drugsbezit na achtervolging

verkeersdelict

Vaals - Na een korte achtervolging heeft de politie vrijdagavond een automobilist en een bijrijder aangehouden op verdenking van drugsbezit. De automobilist negeerde een stopteken en reed vanuit Vaals de Belgische grens over. In Gemmenich zijn de mannen aangehouden en overgedragen aan de Belgische politie.

Nadat de politie de auto op de Maastrichterlaan in Vaals eenstopteken gaf, weigerde de bestuurder dit en reed weg. Zijn rijgedrag was zeergevaarlijk. Hij reed door een weiland, raakte enkele (weide)palen en verloordaarbij zijn kentekenplaat. In het Belgische Gemmenich raakte hij een betonnenmuurtje en kwam vlak voor een woning tot stilstand. In de auto zaten behalve debestuurder nog twee personen. Alle drie de inzittenden vluchtten te voet nadatde auto gestrand was. De 24-jarige bestuurder uit Rotterdam en een 53-jarigeinzittende uit Aken werden in de buurt van de auto door de politie aangehouden.De derde man wist te ontsnappen. Van hem ontbreekt elk spoor.
Tijdens de achtervolging werd vanuit de auto iets naar buitengegooid. Vermoedelijk gaat het om herone en cocane. De politie heeft de drugsin beslaggenomen.
BVH

2015095320

Soortgelijke berichten

Aanhoudingen voor drugsbezit
Heiloo

Vijf aanhoudingen na drugsactie
Goes

Twee aanhoudingen na achtervolging
Utrecht

Vier aanhoudingen na schietincident
Melick

Twee aanhoudingen na inbraak
Haarlem

Twee aanhoudingen voor drugshandel
Eindhoven

Aanhoudingen inbraak schoenenwinkel
Hilversum

Twee aanhoudingen na beroving
Valkenswaard

Aanhoudingen na aantreffen hennep
Vinkeveen

Aanhoudingen tijdens horecatoezicht
Arnhem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio